Одесса, проспект Добровольского, 123
(066) 116-33-11
koks7100@gmail.com
Меню

Де купити автозапчастини дешево?
Експлуатація автомобіля неминуче спричиняє додаткові витрати: від купівлі бензину та оплати автомийки до купівлі нових деталей у механічні вузли. Всі ці процеси фінансово затратні, тому немає нічого дивного в тому, що багато водіїв шукають способи, як знизити витрати на експлуатацію та обслуговування автомобіля, але при цьому не прогоріти на якості. І це нормально.

Деякі водії через прагнення заощадити купують підробки замість оригіналів. Але, на жаль, така «економія» тягне за собою ще більші витрати, оскільки підробки, як правило, мають не дуже високий рівень якості, а це означає, що вони не можуть гарантувати тривалої роботи, а можуть вийти з ладу в будь-який момент, більше, можуть стати причиною поломки інших деталей. До того ж, кожен водій повинен пам’ятати про те, що він та його автомобіль – не єдині учасники дорожнього руху, та стежити за справною роботою всіх деталей та механічних вузлів транспортного засобу, щоб гарантувати безпеку руху.

Тож краще залишити низькоякісні та дешеві підробки автозапчастин на полицях магазинів. Але є й хороша новина: підробки – не єдиний спосіб заощадити.

Зекономити на автозапчастинах можна двома способами:

купуючи фірмові аналоги замість оригінальних деталей від бренду-виробника автомобіля;
замовляючи деталі через спеціалізовані інтернет-магазини.

Чи безпечно купувати фірмові аналоги замість заводських оригіналів?
Спочатку давайте розберемося, що таке заводський оригінал, а що таке фірмовий аналог.

Заводський оригінал – це деталь, яку ви купуєте у бренда-виробника вашого автомобіля. Наприклад, вам потрібен амортизатор для якоїсь моделі марки Renault, ви приходите в автосалон Renault або звертаєтесь до офіційного дилера та замовляєте амортизатор. Якщо він є у дилера, то ви можете забрати та поставити його відразу, а якщо ні – доведеться замовляти та чекати. Але в результаті ви отримаєте оригінальну брендовану деталь.

Фірмовий аналог — це деталь, яку ви купуєте у виробника конкретної деталі. Зазвичай бренди-виробники самі не виготовляють витратні деталі, укладають договори з компаніями, які спеціалізуються на виготовленні певного сегмента автозапчастин, а заводі лише збирають їх. Тобто, ви можете купити амортизатор марки Kayaba для вашого Renault, оскільки ця ж марка поставляє амортизатори на заводи Renault.

Чому в такому випадку фірмові аналоги дешевші від заводських оригіналів?
Справа в тому, що купуючи деталь у бренду-виробника, ви платите за організацію роботи салону-магазину: за оренду приміщення, зарплату менеджерів-консультантів і каву з пряниками, які вам пропонують в салоні. Ще ви платите за контроль якості, адже перед тим, як надіслати деталі на автомобільний завод, виробник ретельно тестує кожну партію. Ну і звісно ж, ви платите за бренд.

Однак якщо ви хоч трохи знаєтеся на автомобілях, знаєте, як знайти артикул (номер) деталі і як зрозуміти чи підходить вона вашому автомобілю, то ви зможете купити фірмовий аналог, який нічим не гірший за заводський оригінал, і заощадити свій бюджет.

Чому в Інтернет-магазині дешевше?
Величезна стаття витрат магазинів автозапчастин, як і автосалонів, – це оренда приміщень, гарне оформлення вітрин, підтримка приміщень у презентабельному вигляді та зарплата менеджерів. Інтернет-магазин економить на цьому пункті, оскільки для нього потрібен лише склад, співробітник, який відповідає за техпідтримку сайту та онлайн-консультанти.

Ще в Інтернет-магазинах може бути дешевшим через те, що вони працюють безпосередньо з постачальниками, тобто замовляють автозапчастини у виробників. Тому в ціну закладено націнку лише одного посередника. Автомагазини чи продавці на авторинках можуть бути перекупниками, або також замовляти деталі у перевірених Інтернет-магазинах та продавати їх вам вже з подвійною націнкою.

У чому ще перевага Інтернет-магазинів автозапчастин?
Ви можете самостійно, без настирливих питань та «впарювання» конкретного товару, вивчити ринок, порівняти ціни різних Інтернет-магазинів, порівняти їхній інтерфейс, поспілкуватися з консультантами, ознайомитися з відгуками.

Ви отримаєте великий вибір. Інтернет-магазини збирають у своїх каталогах деталі від різних виробників у широкому ціновому діапазоні.

Ви можете отримати детальну телефонну консультацію.

Ви отримуєте оперативну доставку до будь-якої точки на карті країни. Товар сам їде до вас, а не ви ганяєтесь за ним.

І найголовніше — все це ви можете зробити в будь-який зручний для вас час, у будь-якому місці.

А інтернет-магазин Автококс також пропонує можливість замовити конкретну деталь для вас у постачальника, навіть якщо її немає в асортименті каталогу!

Ще наш магазин може надати вам всі сертифікати якості та підтвердити справжність походження деталей. Замовляючи автозапчастини у нашому Інтернет-магазині, ви можете вибрати зручний для вас спосіб оплати та доставки товару. Також ми надаємо гарантію на запчастини та знижки постійним клієнтам. Загалом робимо все, щоб ви залишилися задоволені співпрацею, поверталися до нас знову і рекомендували знайомим. Ми цінуємо ваш час і свою репутацію.

Ознайомитись з нашим каталогом ви можете тут.

Автозапчастини для іномарок Hyundai, KIA, Nissan, Toyota та інших ви можете знайти в нашому новому каталозі, розміщеному тут.

Отримати консультацію ви можете за номером 066 116-33-11, або залишивши заявку на сайті, заповнивши форму, в цьому випадку наші менеджери зателефонують вам самі у зручний для вас час.

Метки:

Оставить комментарий

avatar
  Подписаться  
Уведомление о